Opatovická 28
Praha - Nové město
Rumových degustací nabízíme již několik let opravdu nepřeberné množství. Ale nyní jsme se rozhodli pro něco zcala nového.
Valentýnské párování: Rumových koktejlů, vína a čokolády.
Celou akcí vás bude provázet Lukáš Dvořák, rumový nadšenec a someliér, barman a Ondřej Pacovský, zkušený vinný someliér, odborník na biodynamická vína z Bistrotéky Atelier.
Uvítáme vás Welcome drinkem a během degustace ochutnáme 6 rumových koktejlů a 6 vzorků vín, ke kterým je napárováno 6 vzorků single origin čokolád z manufaktury Míšina čokoláda, které jsou vyrobeny metodou “Bean to bar”. Na degustaci se dozvíte více o výrobě čokolády, o vybraných vínech a koktejlech a jejich výrobě a také o principu párování a zákonitostech, jak se mezi sebou chutě ovlivňují. Těšit se můžete na parádní občerstvení od Meat Vandals.